There was an error in this gadget

Thursday, December 23, 2010

http://www.iluvislam.com/tazkirah/remaja-a-cinta/1221-mana-satu-pilihan-hati.html

hari ni nyer kes ^_^

dari aku masuk kijer sampai skang dok adab blog haiskkk....
[aper ko nak jadi nih ecah????] nak wat keje awal2 nanti cepat siap
tak ader keje nak wat ^_^. windu nyer org2 kat fb Ct Aishah
sory kengkawan blok fb sementara waktu...tuk kembalikan semangat yg hilang...
windu nak komen2 ngan sis elle n bro goku son ...windu sgt2 kat alang,wani,umi,
salimah dan len2 ntah knp berat sgt nak bukak fb tu :( i ll be back coming soon ..
love uolssss

Wednesday, December 22, 2010

Pergilah Ayu - The Fabulous Cats ( OST Syah Jihan )



Kosong hidupku tanpamu
Cermin ku membayang bayanganmu
Pameran kasih ku layu
Tiada dirimu tiada untukku

Tinggalkan ku dalam anganmu
Sakitku mencintaimu
Deritaku merinduimu
Lemah hati menginginkanmu

Kau hilang terus kau menyepi
Tewasku bila ku ketahui
Berita kau sudah berpunya
Hancur hatiku
Berkeping-keping jadinya

Hilangku bukan kerana cinta
Hilangku bukan untuk menyeksa
Bagiku semua tiada berharga
Biarku telan semua derita

Pergilah kau pergi dariku
Biarku ku jalani hidup tanpamu
Tiada cinta dan kasihmu
Meski hati merelai

Mati hariku di kotak sepi
Di situ kau mula mahu mengenalinya
Langkahku songsang telah ku sedari
Semula ku hias kau jauh dah pergi
Putus komunikasi kau elakkan diri
Ku mencari jalan kembali kau mahu terus pergi
Ku ingatkan kau memori kau tutupkan telinga
Nyata tiada kita tiada jalan penyambungnya
Ya Allah maha pemurah dan maha pencipta
Terima kasih atas pertemuan antara aku dan dia
Jika nyata bukan dia pemilik tulang rusukku
Kikiskanlah pesonanya dari kedua mata
Dengan segala kelebihan dan kekurangan yang ada
Bahagiakanlah mereka berdua ku doakannya
PadaMu ku pohon sucikan hatiku
Sehinga dapat melaksana kehendak dan rencanaMu
Amin

Chorus
Pergilah pergilah ayu
Jangan kau
Hiraukan tentang diriku
Pergi kau pergi kau ayu
Ku anggapkan ini satu tragedi

Kau hapuskan semua yang kita bina
Kau hancurkan harapku
Untuk hidup bahagia bersamamu

Berkali kau bersumpah untuk berubah
Tapi janji kosongmu
Tak sudah-sudah
Entah sampai bila
Kau lepaskan saja aku

Ulang Chorus

Pergilah kau pergi dariku
Biar ku jalani hidup tanpamu
Tiada cinta dan kasihmu
Meski hati merelai

Pergilah pergilah ayu
Jangan kau
Hiraukan tentang diriku
Pergilah pergilah sayang
Biarkan ku begini

Wednesday, December 8, 2010

kawan2 terbaik ku ^_^

kawan2 terbaik ku dunia akhirat dari aku skolah rendah aku sayang kamu sume.....pendek kate aku tak kesah aku tak ader bf...janji aku punyer kwan2 yg sporting bangat.....''dah besar upenyer korang hehehe" cepat mase berlalu... smoge persahabatan kiter kekal abadi sentiase...dan kehdupan korang diberkati amin ^_^