There was an error in this gadget

Tuesday, April 14, 2009

tag from kak siti hampeh...

kak siti ni la sebuk suh wat tag ni...okey kiter wat jer k....

5 Things found in my wallet
nak tgk dulu aper ader dalam wallet erkk
1.ic kene ader kang tak pasal2 warge asing plak 
2.atm ader la maybank.cimb,rhb tapi kosong la beb
3.kad diskaun tesco ader gak 
4.uit biase spent ader la 10 hengget jer safety beb
5.plkn kad ader owhh tu jer laa penting tak penting wat semak jer
5 Favourite things in my room
1.katil la n tilamn bantal
2.almari kene ader klu tak baju nak letak maner??
3.bear nak peluk memalam...
4.aduhh aper lagi erkk tido ngan adek jadi tak bayak privasi plak hehehe
5.tak ader aper la yg iteresting dalam bilik hanye tempat tido jer
5 Things I’ve always wanted to do
1.makan la tu penting! slalu jer lupe mam
2.jalan2 n lepak slalu nak wat tapi tak ader teman hehehe
3.tgk wayang suke tapi tak leh salu bazir beb
4.ecah nak naik kan berat badan taget 40 atas...chayo!chayo!
5.nak happy kan diri sendiri slalu ni susah gak..tu yg ecah try buat skang..

5 Things I’m currently into
1.adoiii balik nak cop report belambak tuk kak siti gak..so kak siti jgn merungut erkk
2.ecah nak tgk upin & ipin...
3.singgah mamak ali kat blakang balai polis petaling beli magie goreng ali ngan cili padi potong hehehe
4.dalam bas dok pikir aper nak jadi sok plak
5.aper yg penting kejesame...

5 Person yang nak tag..
1. Ecah
2. Liea
3. Ebba
4. Aetty
5. Angah

Sunday, April 5, 2009

kawan ku kawen..

selamat pengantin baru

smoge tuhan merahmati setiap pertemuan yg ditentu kan amin...
roslenda best frends kitrg cute baik hati. die ni jalan pon cute hehehe
bile kawan2 susah ros ader tuk kitrg bg bantuan nasihat,pesan..
mase skol die la posmen aku mesej2 penting dari ex boy mase skol..
aku plak suke nyakat die sedey nyer tau tau die kawen ni arghhh
walau aper pon kitrg tetap best frend n ader dgn ros sampai biler2.
ecah,aishah,ina,azura,azira n kawan2 lain dihati kami ros kawan dunia 
akhirat kami doa ros bahagia disamping suami tersayng. amin.....




kwn2 skol yg noty2 ni ..
huhuhu turut menjayakan majlis
memeriahkan suasana majlis,
menghuru-harakan majlis jugak!